جریان شناسی عملی
♦️ رصد مواضع و ارزیابی عملکرد افراد و گروهها در مقاطع حساس بسیار تعیین کننده و روشنگرتر از مانیفستها میباشد.
🔹 سیاستمدارن و احزاب سیاسی و حتی مکاتب فکری مختلف هر کدام به نوعی داعیهدار بر حق بودن و مدعی شایستگی در زمام داری و اداره کشور و رسیدگی و حل و فصل مسائل و مشکلات مردم هستند و برای اثبات ادعاهای خود در مقام سخن و حرف از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند. تاریخ پر است از رجزهای رجال مدعی و بیانیههای احزاب و جریانهای مختلف که هر یک خود را سزاوارتر از سایرین برای مدیریت و حکومت میدانند.
🔸 لکن آن چیزی که عیار صدق در ادعا را مشخص میکند یوم البلاء و امتحانهای سختی است که در مسیر کشور و مردم پیش میآیند، آن هنگام است که صادق از کاذب و مرد از نامرد جدا میگردد. این مقاطع حساس بهترین محک برای سنجش عیار جریانهای مختلف مدعی میباشد، مقاطعی مانند جنگ تحمیل شده توسط بیگانگان، بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله و حتی همه گیری ویروسی مانند کرونا و غیره که جناحی نیستند.
🔻 کافی است صرفاً نگاهی به چالشها و مشکلات غیر جناحی که برای مردم عزیز این کشور پیش آمده نگاهی بیندازید تا ببیند کدام طیف از جریانهای فکری و سیاسی دوشادوش مردم بوده و غم خوار و حلال مشکلاتشان میباشند؟
🔺 حتی در فتنهها که تشخیص جبهه خودی از نامحرمان سخت میگردد کافی است که به حافظه تاریخی خود رجوع کنیم و عملکرد افراد و جریانهای مختلف را در یوم البلاء مردم مرور کنیم و ببینیم کدام طرف در سختیها کنار مردم بودهاند؟